Cafe Kristiina

Cafe Kristiina on kauppakeskus IsoKristiinan sykkivässä sydämessä oleva keskuksen moni ilmeisin ja isoin kahvila a-oikeuksin (145 asiakaspaikkaa).

Monipuolisesti toimivassa konseptissa pidetään isojakin erinlaisia asiakas ja kansalaistilaisuuksia. kahvila on monissa tutkimustuloksissa ja asiakasäänestyksissä pysynyt asiakkaiden vahvassa suosiossa ja kaupunkilaisten kohtaamispaikkana.

Cafe Kristiina on aloittanut toiminnan kauppakeskus IsoKristiinassa vuonna 1992 ja onkin monissa muutosten pyörteissä pysynyt vahvasti mukana kauppakeskuksen kehityksessä laajentaen toimintaansa Lappeenrannassa.

Kauppakeskus IsoKristiina on Etelä-Karjalan vetovoimaisin keskus ja vahvasti kahvilanliiketoiminta on osa keskusta josta johtuen onkin kahvila liiketoiminnan paras paikka toimia.

Cafe Kristiinan monipuoliset tuotteet ja paikallisten lähitilojen tuotteista itse tehdyt ruuat sekä leivonnaiset ovat saatavilla niin lounaalla, kahvittelussa kuin catering tuotteissa tilaustuotteena, ryhmävaraus tarjoiluissa tai paikanpäällä nauttien.

A-oikeudet ovat merkittävä osa nyky kahvilakulttuuria ja tarjontaa.

Vankan ammattitaidon omaavana yritys pystyy tarjoaa palveluita ja makunautintoja aina trendien aallon harjalta kuin myös perinteisiä maku nautintoja. Yritys on monipuolinen ja ajan hengessä vahvasti pysyvä.

Asiakaslähtöinen sekä paikallisten tuottajien yhteistyö on puhtaan ruuan korostuksemme joka myös näkyy toimintatavoissamme.

Monimuotoisesti suunniteltu kahvila mahdollistaa monipuolisen tarjonnan asiakkaille sekä asiakastilauksille- ja tilaisuuksille.

 

Yhteystiedot

ISOKRISTIINA Cafe Kristiina

Kaivokatu 5b, 53100 Lappeenranta

puh. 0400 706906
toimisto@cafekristiina.fi