Finnos Oy

Finnos Oy

Finnos Oy on keväällä 2016 Lappeenrantaan perustettu yritys, joka valmistaa, myy ja toimittaa älykkäitä konenäkö- ja laadunvalvontajärjestelmiä teollisuudelle. Teknologiaa on sovellettu toimialoilla, joissa raaka-ainetta, puolivalmistetta tai lopputuotetta kuljetetaan linjastolla. Ihan tyhjästä ei olla kuitenkaan lähdetty liikkeelle, vaan yrityksen perustamisen jälkeen ostimme 30 vuotta alalla toimineen Bintec Oy:n liiketoiminnan. Ratkaisujemme avulla vahvasti perinteisten toimialojen toimijat saavat käyttöönsä digitalisaation mahdollistamia etuja. Olemme rakentaneet ratkaisumme täysin skaalautuviksi, mikä mahdollistaa viennin käytännössä koko maailmaan. Maailmanvalloitus onkin yksi päätavoitteistamme!

Etelä-Karjala on meille luonnollinen sijainti, koska teemme kehitysyhteistyötä mm. Lappeenrannan teknillisen yliopiston kanssa ja suurin osa työntekijöistämme onkin LUT:n opiskelijoita tai sieltä valmistuneita. Etuna sijainnissa on myös välitön läheisyys kohdemarkkinoidemme suurimpiin toimijoihin Stora Ensoon sekä UPM:ään. Alueella on muutenkin vahva tausta sahateollisuudessa mm. Saimaan takia.

Etelä-Karjala on paitsi liiketoimintamme tukikohta, myös meidän kaikkien Finnoksella työskentelevien koti. Alueen hyvinvointi ja edistys on meidän kaikkien etu. Kun kuulimme Karjalovesta, tajusimme heti, että tämä on meidän juttu! On mahtavaa olla edesauttamassa alueellista verkostoitumista ja yhteistyötä. Toivottavasti saamme olla osana meidän kaikkien mukana olevien yritysten tarinaa, jota tässä yhdessä ollaan rakentamassa!

Yhteystiedot

Tukkikatu 5, 53900 Lappeenranta

puh. +358 44 336 8652
jere.heikkinen@finnos.fi