FiRENT Lappeenranta

FiRENT Lappeenranta

Autonvuokrauspalvelut. FiRENT Lappeenranta on palveleva, suomalainen ja sopivan kokoinen autovuokraamo, josta saat parasta palvelua joustavasti Sinun tarpeisiisi. Hoidamme autonvuokrausasiasi ammattitaidolla palvellen ja joustavasti.

Meiltä löydät aina Sinulle sopivan kokoisen ratkaisun.

Valikoimaamme kuuluvat mm.

  • Henkilöautot
  • Pakettiautot
  • Peräkärryt
  • Trailerit

Lisäksi saatavilla on mm. muuttolaatikoita, nokkakärryt, navigaattori, matkajääkaappi, lastenistuimet ja -korokkeet.

Varaa auto ja nouda se toimipisteestämme tai tarvittaessa toimitamme auton haluamaasi osoitteeseen: kotiisi, työpaikallesi tai vaikkapa autosi huoltopisteeseen. Toimitus 15km säteellä Lappeenrannan keskustasta veloituksetta.

Automme ovat aina uudenveroisia ja siistejä. Vuokratessasi autoa et saa vain avaimia käteen. Jokainen asiakas saa halutessaan opastuksen auton käytöstä ja vinkkejä Etelä-Karjalan matkakohteista ja reiteistä. Käytössäsi on lisäksi 24h päivystysnumero, jos matkalla tulee kysymyksiä tai haluat muuttaa auton vuokra-aikaa.

Hansel sopimuskumppanina palvelemme valtionhallinnon yksiköitä ja toimipisteitä. Teemme mielellämme tarjouksen myös pidempiaikaisille ja leasingvuokrauksille. Voit tehdä yrityssopimuksen kanssamme, jolloin tiedät aina sopivan hinnan.

Yhteystiedot

Harapaisentie 55
53500 Lappeenranta

puh. 050 5555 132
lappeenranta@firent.fi